De visie van Solverr

Iedereen kan een Solverr zijn

Wij geloven dat iedereen kwaliteiten en talenten heeft om iemand te helpen. Met Solverr willen wij de solverr en de vrager samenbrengen op een laagdrempelige manier voor beide partijen.

Die ene kennis, een tante, die handige buurjongen of juist een vakman. Bij Solverr krijgt iedereen de kans om een helpende hand te bieden. Dit kan zowel vrijwillig als tegen betaling.

Gemak

Jij plaatst een job verzoek, de solverr reageert op jouw verzoek

Verbinden

Solverr verbindt de klant en de solverr op een veilige manier

Oplossen

De solverr klaart de klus voor je

Over Ons

Betaalde jobs

Door de Solverr aan de klant te koppelen, vindt de klant een betrouwbare vakman. De solverr vindt op een eenvoudige manier jobs die bij zijn werkzaamheden passen. Een win-winsituatie voor beide partijen. De solverr bepaalt zelf het uurtarief of de prijs per opdracht.

Na het uitvoeren van de job krijgt de solverr een beoordeling die wordt geplaatst op zijn profiel. Op die manier bouwt de solverr een Solverr profiel op.

Een oplossing was nog nooit zo dichtbij.

Meer over Solverr

In 2020 kreeg Nederland, en de rest van de wereld, te maken met het coronavirus COVID-19. Het dagelijks leven kwam tot stilstand en men was gebonden aan huis. Voor velen een lastige periode, maar ook een periode van verbondenheid. Mensen boden elkaar hun hulp aan door middel van briefjes in de brievenbus, deden boodschappen voor elkaar of praatten met elkaar tijdens een ‘raambezoek’.

De drie heren achter Solverr zagen de welwillendheid om elkaar te helpen, maar een platform om de klus en de helper samen te brengen ontbrak. Ze bundelden hun krachten en gingen samen aan de slag om dit platform te creëren; Solverr was geboren!

Word ook solverr!
Begin vandaag nog