Iedereen kan een solverr zijn

Ben je handig of kan jij juist goed overweg met gereedschap? Heb jij groene vingers, geef je graag bijles of ben je een echte topper in jouw vak? Bij Solverr krijgt iedereen de kans om een helpende hand te bieden. Dit kan zowel vrijwillig als tegen betaling.

Solverr’s way of life

Ben jij een solverr?!

Wil jij je vaardigheden inzetten om extra te verdienen en mensen te helpen?

Maak je solverr profiel

Via de link maak je eenvoudig je eigen solverr profiel, je bepaalt zelf welke vaardigheden je inzet, hoeveel je wilt verdienen en waar je klussen wilt ontvangen.

Bied jezelf lokaal aan

Via ons platform wordt jij de lokale superheld.

Zet je talenten aan het werk

Doe de klussen die jij kan, bouw je portfolio op en wordt snel uitbetaald.

Wat is Solverr?

Via het Solverr platform kan je geld verdienen door jouw hulp aan te bieden. Zo verbinden wij jou aan leuke opdrachten en verdien je makkelijk wat extra’s bij. Op deze manier helpen je je buurt om klussen in- en om het huis gemakkelijker te maken. Het Solverr platform helpt jou de lokale superheld te zijn.

Solverr is een groeiend platform wat de deur opent naar steeds meer lokaal talent. Staan jouw skills niet op de site vernoemd? Stuur ons een bericht. Dan kijken we samen of je jezelf kunt aanbieden als solverr.
Meld je aan

Hoe?

Wij helpen je de klus te vinden die bij je past en bij je in de buurt is. Schrijf je in via onze website in en verdien bij met jouw hulp aanbieden aan een ander.
  • Simpel. Je krijgt via het platform een verzoek voor een klus. Je bespreekt met de opdrachtgever wat er moet gebeuren en wanneer. Zo kun je een solverr zijn, combineren met een baan, studie of druk sociaal leven.
  • Veilig. Als solverr ben je verzekerd tegen schade met de aansprakelijkheidsverzekering van AON
  • Dichtbij. Degene die jouw talent aan het werk zet, woont in de buurt.
Word een solverr

Onbenutte kwaliteiten?

Word ook een Solverr

Aanmelden

Waarom?

Laat Solverr jouw dagelijks leven makkelijker maken.

Een saaie bijbaan? Vaak stilzitten niets voor jou? Dat hoeft niet meer. Laat je handen wapperen en maak de mensen in je omgeving blij.
  • Behoud altijd zelf de regie over wat je doet en wanneer.
  • Spreek samen een vergoeding af.
  • De betaling verloopt veilig en eerlijk.
  • 100% verzekerd
Word een solverr
Het platform
Over Solverr