Iedereen kan een solverr zijn

Ben je een ervaren vakman, een starter, of gewoon iemand die graag een helpende hand biedt? Solverr is de plek voor jou! Stel je eigen uurtarief in en ga met een gerust hart aan de slag dankzij de Aon-verzekering. Bij Solverr draait het om de perfecte match: jouw talenten worden gekoppeld aan mensen die ze het meest nodig hebben. Registreer je en word deel van een levendige gemeenschap waarin klanten solverrs kiezen op basis van hun unieke vaardigheden en expertise.

Word een solverr
Description

Solverr: Jouw Talenten, Ons Netwerk 

Soepel Proces: Direct klusverzoeken ontvangen, overleggen met klanten en eenvoudig plannen via ons platform.

 • Verzekerd Werken

  Als solverr ben je beschermd tegen schade met onze Aon aansprakelijkheidsverzekering.

 • Eigen Keuze, Eigen Tijd

  Bepaal zelf welke klussen je oppakt, met de vrijheid te kiezen voor locatie en tijdstip.

 • Vertrouwen & Transparantie

  Bouw aan je reputatie met ons betrouwbare reviewsysteem en ontvang veilige betalingen direct via ons platform.

Solven wanneer jou dat uitkomt

Wil jij flexibel werken als solverr naast je studie, baan of pensioen? Bij Solverr bepaal jij je eigen opdrachten en uurtarief, waardoor je extra geld kunt verdienen met jouw vaardigheden. Het beste van alles is dat je als solverr gratis gedekt bent door de uitgebreide verzekering van Aon, zodat je met een gerust hart aan het werk kunt gaan.

Waar wacht je nog op? Word vandaag nog een solverr, ervaar de vrijheid en flexibiliteit van het kiezen van opdrachten die bij jou passen, en begin met het verdienen van extra inkomen. Meld je aan bij Solverr en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen!

Word een solverr

Veelgestelde vragen

Geen zorgen! Als je opdrachten voltooit via Solverr en de betalingen regelt via ons platform, ben je automatisch verzekerd tegen onverwachte schade. Deze verzekering, verzorgd door Aon, is specifiek opgesteld om onze Solverr-gebruikers te beschermen tegen mogelijke onverwachtse schade

Nee, als een solverr ben je geen werknemer. Wij fungeren louter als bemiddelaars die jou in contact brengen met klanten en we vragen een vaste commissie van 15% over je gewerkte uren.

Ben je 18 jaar of ouder en heb je een werkvergunning voor Nederland, dan zijn er drie manieren om als solverr te verdienen:

 • Dienstverlening aan huis - Met deze regeling kun je klussen uitvoeren bij mensen thuis, zoals tuinieren, schoonmaken of kleine reparaties. Dankzij een speciale regeling van de overheid hoeven opdrachtgevers in veel gevallen geen loonbelasting en sociale verzekeringspremies in te houden of te betalen. Dit maakt het makkelijker om opdrachten aan te nemen zonder je zorgen te maken over complexe belastingregels.
 • Verloning.nl - Met Verloning.nl heb je geen KvK-registratie nodig en kun je snel worden uitbetaald als zzp'er. Je belastingzaken worden direct geregeld en je bent verzekerd voor arbeidsongeschiktheid. Dit maakt het een gemakkelijke en zorgeloze manier om als freelancer te werken.
 • Met een KvK-registratie - Met deze optie start je als zelfstandig ondernemer en ben je zelf verantwoordelijk voor het regelen van belastingen en verzekeringen. Hoewel dit meer verantwoordelijkheid met zich meebrengt, biedt het ook meer flexibiliteit en controle over je werk.

Klanten dienen opdrachtverzoeken in met alle details en we sturen je meteen een melding via e-mail en sms. Als solverr geniet je van flexibiliteit, werk je op basis van jouw schema en kies je opdrachten die bij je passen. Word vandaag nog solverr en ontdek nieuwe verdienmogelijkheden!

De opdracht is geaccepteerd!