Snel en Gemakkelijk Onderhoud

Met Solverr wordt het regelen van klein onderhoud een fluitje van een cent. Plaats je taak op ons platform en vind de juiste solverr die aan jouw behoeften voldoet. Bespaar tijd en moeite en geniet van een goed onderhouden huis.

Neem vandaag nog een kijkje op Solverr en ontdek hoe we je kunnen helpen bij al je huishoudelijke klusjes. 🛠️💡🖼️💪🏠✨

Zoek een solverr
Description

Kracht van Solverr

Solverr is jouw betrouwbare partner voor een breed scala aan diensten, niet alleen voor klein onderhoud. Hier zijn enkele redenen waarom je voor Solverr moet kiezen:

 • Betrouwbaarheid: Onze solverrs zijn zorgvuldig geselecteerd en geverifieerd.
 • Veelzijdigheid: Van meubelmontage tot diverse klussen, Solverr heeft de juiste expert voor je.
 • Gemak & Snelheid: Plaats je opdracht eenvoudig en verwacht vlotte reacties.
 • Klantbeoordelingen: Maak een geïnformeerde keuze door reviews van eerdere klanten te lezen.
 • Veilige Betalingen: Betaal veilig en gemakkelijk via ons platform.
 • Verzekerd: Geniet van gemoedsrust, wetende dat alle via Solverr geboekte en betaalde taken verzekerd zijn zonder extra kosten via Aon.

Kies voor moeiteloze oplossingen en kwaliteitsservice met Solverr! 💪✨

Word solverr

Bij Solverr maken wij mensen blij

Ismail

Meubel montage, Schilderen, klein onderhoud
De opdracht is heel goed uitgevoerd. Het contact liep vlot. Ik zou deze solverr zeker anderen aanbevelen.

Hans

Meubel montage, Schilderen, klein onderhoud
Heel erg kundig, snel en professioneel

Iman

Meubel montage, Schilderen, klein onderhoud
Iman is a perfectionist and also a gentleman! He did an excellent job with all furniture and took the time to evaluate his work. I highly recommend Iman!

Ludgo

Schilderen
Naar volle tevredenheid de schilderklus geklaard, prettige communicatie.

Sjon

Meubel montage, klein onderhoud
Sjon heeft kennis van zaken. Hij pakt alles super nauwkeurig aan. Het resultaat was top. Bovendien is hij een hele aardige kerel. Ik zou hem zeker aanraden!

Esther

Klein onderhoud, Meubel montage
Wonderful Solver. Esther has a good description of her talents. We worked together to solve the requested problem. She is a wonderful person and competent Solverr

Bart

Meubel montage, klein onderhoud
Wat een geweldig concept! En Bart een SUPER KLUSSER ! Erg blij dat mijn wandpanelen nu eindelijk vast zitten aan de muur !

Bram

Meubel montage
Bram is een echte aanrader een professionele persoon die zijn afspraken nakomt. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Bij de eerst volgende klus kies ik Bram als eerste!

Joran

Tuin onderhoud
Joran heeft zijn werk super uitgevoerd! Mijn vader is nog nooit zo blij geweest;)

Sebastian

Schilderwerk
Great solverr! Quick respsonse and could even come the same day! Nice

Vaak gezochte opdrachten

 • TV ophangen
 • Deuren klemmen
 • Verlichting ophangen
 • Gordijnen ophangen
 • Luxaflex ophangen
 • Kitten
 • Plinten leggen
 • Ring installatie

TV ophangen

Met Solverr wordt het ophangen van je tv een moeiteloze taak. Via ons platform vind je eenvoudig ervaren solverrs bij jou in de buurt die je kunnen helpen bij het ophangen van je tv. Bovendien bieden wij gratis verzekering voor alle klussen, zodat je met een gerust hart aan je klus kunt beginnen.

Met deze tips en tricks ben je goed voorbereid om je tv op een veilige en professionele manier aan de muur te hangen. Onthoud altijd om voorzichtig te zijn en de instructies zorgvuldig te volgen. Bij vragen of twijfels staan onze solverrs klaar om je te ondersteunen!

Zoek ervaren solverrs

Tips & Tricks

 • Meet de Juiste Hoogte

  Hang je tv op ooghoogte wanneer je op de bank zit, voor de beste kijkervaring. Zo geniet je van optimaal kijkplezier zonder nekklachten.

 • Kies de Juiste Muurbeugel

  Zorg ervoor dat je een muurbeugel kiest die geschikt is voor het gewicht en de afmetingen van je tv. Zo weet je zeker dat je tv veilig en stevig aan de muur hangt.

 • Gebruik de Juiste Gereedschappen

  Zorg ervoor dat je de benodigde gereedschappen bij de hand hebt, zoals een boor, pluggen, schroeven en een waterpas. Dit maakt het installatieproces een stuk gemakkelijker en nauwkeuriger.

 • Werk Samen

  Schakel de hulp in van een familielid, vriend of een handige solverr om je te ondersteunen bij het ophangen van de tv. Samenwerken maakt het niet alleen eenvoudiger, maar ook veiliger.

 • Verberg de Kabels

  Een opgeruimde en nette uitstraling creëer je door de kabels netjes weg te werken. Dit voorkomt niet alleen een wirwar aan draden, maar zorgt ook voor een strakke en professionele uitstraling.

Klemmende deuren

Solverr kan je helpen bij klemmende deuren. Onze ervaren solverrs zijn gespecialiseerd in het aanpakken van deurproblemen, zodat je deuren weer soepel kunnen bewegen en goed sluiten. Vind betrouwbare solverrs bij jou in de buurt die snel het probleem kunnen oplossen en de functionaliteit van je deuren kunnen herstellen. Maak je deuren weer soepel met Solverr!

Zoek ervaren solverrs

Tips & Tricks

 • Controleer of de deur goed sluit

  Controleer of de deur goed sluit - voordat je begint met schaven of schuren, is het belangrijk om te controleren of de deur goed sluit. Soms is het probleem namelijk niet de deur zelf, maar bijvoorbeeld de scharnieren of de deurpost.

 • Gebruik schuurpapier

  als de deur nog steeds klem zit, kun je de randen van de deur glad maken met schuurpapier. Hierdoor hoef je minder van de deur af te schaven, wat het risico op schade verkleint.

 • Gebruik een schaaf

  als het schuren niet voldoende is, kun je een schaaf gebruiken om een beetje van de deur af te halen. Werk hierbij altijd rustig en nauwkeurig, om beschadiging van de deur te voorkomen.

 • Gebruik een deurstop

  om te voorkomen dat de deur weer klem komt te zitten, kun je een deurstop gebruiken. Hierdoor komt de deur niet verder dan nodig open en sluit deze soepeler.

Verlichting ophangen

Met Solverr wordt het ophangen van verlichting een eenvoudige klus. Via ons platform kun je gemakkelijk ervaren solverrs bij jou in de buurt vinden die je kunnen helpen bij het ophangen van verlichting. Of het nu gaat om het installeren van plafondlampen, wandlampen, hanglampen of andere soorten verlichting, onze solverrs staan voor je klaar.

Ze zorgen ervoor dat je verlichting veilig en professioneel wordt geïnstalleerd, precies zoals jij het wilt. Ontdek de verlichtingsopties met Solverr en laat je ruimte stralen!

Zoek ervaren solverrs

Tips & Tricks

 • Veiligheid Eerst

  Schakel altijd de stroom uit voordat je begint met het ophangen van de lamp. Veiligheid staat voorop!

 • Juiste Positionering

  Bepaal de ideale positie voor de verlichting op basis van de functionaliteit en de sfeer die je wilt creëren. Denk aan de hoogte, de afstand tot andere objecten en de lichtspreiding.

 • Controleer het Plafond of de Muur

  Zorg ervoor dat het plafond of de muur stevig genoeg is om het gewicht van de lamp te dragen. Raadpleeg een solverr als je twijfelt over de stabiliteit.

 • Kies het Juiste Gereedschap

  Gebruik het juiste gereedschap, zoals een boormachine, schroeven en pluggen, om de lamp stevig te bevestigen. Dit zorgt voor een veilige en stabiele installatie.

 • Voorbereiding is Belangrijk

  Verzamel alle benodigde onderdelen en lees de installatie-instructies zorgvuldig door voordat je begint. Zo voorkom je problemen tijdens het proces.

 • Gebruik een Waterpas

  Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de lamp recht hangt. Een scheve lamp kan afleidend zijn en de algehele uitstraling verstoren.

 • Elektrische Bedrading

  Als je geen ervaring hebt met elektrische bedrading, schakel dan een professionele solverr in om dit veilig en correct uit te voeren.

 • Vraag Hulp indien Nodig

  Twijfel je over je eigen vaardigheden of heb je gewoonweg hulp nodig? Onze solverrs staan altijd klaar om je te ondersteunen met hun expertise en ervaring.

Gordijnen ophangen

Met Solverr is het zo gedaan! Vind ervaren solverrs bij jou in de buurt die je kunnen helpen bij het professioneel ophangen van je gordijnen. Maak je huis compleet met prachtige raamdecoratie dankzij Solverr!

Zoek ervaren solverrs

Tips & Tricks

 • Meet de hoogte en breedte van het raam en de gordijnen

  Voordat je begint met het ophangen van de gordijnen, is het belangrijk om de hoogte en breedte van het raam en de gordijnen te meten om te bepalen waar de haken moeten worden geplaatst.

 • Gebruik de juiste gereedschappen

  Gebruik een boormachine en pluggen om de haken stevig in de muur te bevestigen. Hierdoor voorkom je

 • Controleer of de gordijnen recht hangen

  Hang de gordijnen op en controleer of ze recht hangen en niet te lang of te kort zijn. Pas ze indien nodig aan totdat ze perfect hangen.

 • Bescherm de gordijnen

  Voorkom beschadiging van de gordijnen tijdens het ophangen door ze te beschermen met bijvoorbeeld een doek.

Luxaflex ophangen

Met Solverr wordt het ophangen van je Luxaflex een moeiteloze taak. Via ons platform vind je eenvoudig ervaren solverrs bij jou in de buurt die je kunnen helpen bij het ophangen van je Luxaflex.

Zoek ervaren solverrs

Tips & Tricks

 • nauwkeurige Meting

  Meet zorgvuldig de breedte en hoogte van het raam om de juiste maat Luxaflex te kiezen. Een nauwkeurige meting zorgt voor een perfecte pasvorm.

 • Gebruik Kwaliteitsgereedschap

  Investeer in hoogwaardig gereedschap, zoals een boormachine, waterpas en schroevendraaier, voor een probleemloze installatie.

 • Lees de Instructies

  Neem de tijd om de instructies grondig door te nemen voordat je begint. Zo ben je goed voorbereid en voorkom je fouten tijdens de installatie.

 • Schoon en Stofvrij

  Zorg ervoor dat het raam schoon en stofvrij is voordat je de Luxaflex bevestigt. Dit zorgt voor een betere hechting en een mooier eindresultaat.

 • Proefophanging

  Voordat je de Luxaflex definitief bevestigt, probeer je deze eerst op te hangen en te controleren of alles recht hangt en soepel beweegt. Pas indien nodig de positie aan voordat je de bevestiging voltooit.

 • Verwijder Verpakkingen

  Verwijder voor de installatie alle verpakkingen en labels van de Luxaflex om beschadigingen te voorkomen en een nette uitstraling te behouden.

 • Optimale Lichtinval

  Bepaal de gewenste hoeveelheid lichtinval en privacy die je wilt met je Luxaflex. Kies de juiste variant, zoals verduisterende Luxaflex voor slaapkamers of lichtdoorlatende Luxaflex voor woonruimtes.

 • Schakel Hulp In

  Als je behoefte hebt aan professionele hulp, staan de solverrs van Solverr klaar om je te ondersteunen. Ze hebben de kennis en ervaring om de Luxaflex perfect te installeren.

Kitten van naden en kieren

Solverr kan je helpen bij het kitten van naden en kieren. Onze ervaren solverrs weten hoe ze de juiste kit moeten gebruiken om naden en kieren in je huis professioneel af te dichten. Of het nu gaat om het kitten van ramen, deuren, plinten of andere oppervlakken, onze solverrs zorgen ervoor dat alles netjes en goed afgesloten wordt.

Vind betrouwbare solverrs bij jou in de buurt die snel en efficiënt naden en kieren kunnen kitten. Maak je huis weer comfortabel en energiezuinig met Solverr!

Zoek ervaren solverrs

Tips & Tricks

 • Inspecteer en Bereid voor

  Voordat je begint met kitten, inspecteer het te kitten gebied en zorg ervoor dat het schoon en droog is. Verwijder oude kit of vuil voor optimale hechting.

 • Kies de Juiste Kitten

  Selecteer het juiste type kit voor jouw specifieke toepassing, zoals siliconenkit voor vochtige gebieden of acryllatexkit voor algemeen gebruik. Lees de labels of raadpleeg een solverr voor deskundig advies.

 • Gereedschap van de Vakman

  Gebruik hoogwaardig kitgereedschap, waaronder een kitpistool, kitstrijker en een scherp mesje. Deze tools helpen je om een glad en professioneel resultaat te bereiken.

 • Precies Aanbrengen

  Snijd de tuit van de kitkoker schuin af op een hoek van 45 graden en begin met een klein gaatje. Breng de kit gelijkmatig en gecontroleerd aan, houd het kitpistool in een constante hoek. Strijk de kit glad met een kitstrijker of je vinger voor een strakke afwerking.

 • Heb Geduld

  Laat de kit volledig uitharden volgens de instructies van de fabrikant voordat je het blootstelt aan water of andere elementen. Dit zorgt voor duurzaamheid en een langere levensduur.

 • Reinigen is Belangrijk

  Houd een vochtige doek of spons bij de hand om overtollige kit snel weg te vegen en het oppervlak glad te maken. Verwijder eventuele tape of afplakmateriaal dat tijdens het kitproces is gebruikt terwijl de kit nog vers is.

 • Vergeet de Kieren Niet

  Let op kieren rond ramen, deuren, plinten en andere gebieden waar lucht of vocht kan binnendringen. Kit deze kieren af om de energie-efficiëntie te verbeteren en vochtschade te voorkomen.

 • Vraag Hulp indien Nodig

  Soms is het inschakelen van een professional de beste keuze. Onze solverrs staan altijd klaar om je te helpen met hun expertise en ervaring.

Plinten leggen

Het leggen van plinten kan een moeiteloze taak worden met behulp van Solverr. Via ons platform vind je eenvoudig ervaren solverrs bij jou in de buurt die je kunnen helpen bij het leggen van plinten. Of je nu hoge plinten, lage plinten of decoratieve plinten wilt installeren, onze solverrs zorgen voor een nette en nauwkeurige plaatsing.

Zoek ervaren solverrs

Tips & Tricks

 • Nauwkeurig Meten van Hoeken

  Meet de exacte hoeken van je kamers zorgvuldig, omdat bouwprojecten zelden perfect zijn. Zo kun je de plinten precies op maat maken voor een perfecte pasvorm.

 • Proefmodellen Maken

  Maak eerst proefmodellen om te zien hoe de plinten passen en eruitzien voordat je de definitieve sneden maakt. Dit helpt bij het voorkomen van fouten en maakt de installatie gemakkelijker.

 • Precies Zagen

  Zaag de plinten met precisie en aandacht voor detail. Zorg ervoor dat de afgewerkte zijde van de plint naar beneden is gericht bij het zagen met een decoupeerzaag en naar boven bij het zagen met een cirkelzaag. Dit zorgt voor een nette zaagsnede.

 • Afwerking Overwegen

  Overweeg om de plinten te schilderen of te lakken voordat je ze bevestigt. Dit maakt het gemakkelijker en netter om een uniforme afwerking te bereiken en voorkomt dat verf of lak op de vloeren of muren drupt.

 • Ruimte Voor Vloerlaten

  Houd rekening met de mogelijkheid dat houten of laminaatvloeren kunnen uitzetten en krimpen. Gebruik afstandhouders om wat ruimte tussen de vloer en de plinten te laten, zodat de vloer vrij kan bewegen.

Ring installatie

Met Solverr wordt de installatie van je Ring-apparaten een moeiteloze taak. Via ons platform vind je eenvoudig ervaren solverrs bij jou in de buurt die je kunnen helpen bij de installatie van je Ring-deurbel, Ring-beveiligingscamera of andere Ring-apparaten.

De solverrs zorgen ervoor dat je Ring-apparaten correct worden geïnstalleerd en goed functioneren, zodat je je huis veilig kunt bewaken.

Zoek ervaren solverrs

Tips & Tricks

 • Controleer je WiFi-signaal

  Zorg ervoor dat je een sterk WiFi-signaal hebt op de locatie waar je de Ring-deurbel wilt installeren. Dit zorgt voor een goede verbinding en optimale prestaties.

 • Laad de Batterij op

  Als je een draadloze Ring-deurbel hebt, zorg er dan voor dat de batterij volledig is opgeladen voordat je begint met de installatie. Dit garandeert een langdurig gebruik zonder onderbrekingen.

 • Gebruik de Juiste Tools

  Zorg ervoor dat je alle benodigde gereedschappen bij de hand hebt, zoals een schroevendraaier, een boor en eventueel een waterpas. Dit maakt de installatie gemakkelijker en efficiënter.

 • Plaatsing en Hoek

  Plaats de Ring-deurbel op een strategische locatie waar je een goed zicht hebt op de ingang van je huis. Zorg ervoor dat de camera de juiste hoek heeft om een duidelijk beeld te krijgen.

 • Configureer de App

  Download de Ring-app op je smartphone en configureer de instellingen volgens je voorkeuren. Dit stelt je in staat om meldingen te ontvangen, opnames te bekijken en andere functies te gebruiken.

 • Beveiliging en Privacy

  Zorg ervoor dat je de beveiligings- en privacyinstellingen van de Ring-app naar wens configureert. Hiermee bescherm je je persoonlijke gegevens en bepaal je wie toegang heeft tot je videobeelden.

 • Test en Oefen

  Nadat de Ring-deurbel is geïnstalleerd, test je alle functies en oefen je met het beantwoorden van de deurbel en het bekijken van de video's. Dit helpt je vertrouwd te raken met het systeem en zorgt ervoor dat alles naar behoren werkt.

Inspiratie opgedaan om jouw to-do lijst af te werken?

De opdracht is geaccepteerd!