Winterklussen

Bereid je voor op de winter met Solverr. Of het nu gaat om isolatie verbeteren, tochtstrips aanbrengen of je tuin beschermen tegen vorst, wij maken elke winterklus eenvoudig en efficiënt. Met Solverr zorg je ervoor dat je huis en tuin winterklaar zijn!

Zoek een solverr
Winterklussen Header

Kracht van Solverr

Ontdek de voordelen van Solverr voor je winterklussen

 • Betrouwbaarheid & Veiligheid Onze solverrs zijn grondig gecontroleerd voor jouw veiligheid.
 • VakkundigheidErvaren solverrs staan klaar voor al jouw winterklussen.
 • Gemak & SnelheidSnel en eenvoudig je klussen geregeld.
 • VerzekerdAlle opdrachten zijn verzekerd door Aon, zonder extra kosten.

Kies voor moeiteloze oplossingen en kwaliteitsservice met Solverr!

Plaats een opdracht

Bij Solverr maken wij mensen blij

Ismail

Meubel montage, Schilderen, klein onderhoud
De opdracht is heel goed uitgevoerd. Het contact liep vlot. Ik zou deze solverr zeker anderen aanbevelen.

Hans

Meubel montage, Schilderen, klein onderhoud
Heel erg kundig, snel en professioneel

Iman

Meubel montage, Schilderen, klein onderhoud
Iman is a perfectionist and also a gentleman! He did an excellent job with all furniture and took the time to evaluate his work. I highly recommend Iman!

Ludgo

Schilderen
Naar volle tevredenheid de schilderklus geklaard, prettige communicatie.

Sjon

Meubel montage, klein onderhoud
Sjon heeft kennis van zaken. Hij pakt alles super nauwkeurig aan. Het resultaat was top. Bovendien is hij een hele aardige kerel. Ik zou hem zeker aanraden!

Esther

Klein onderhoud, Meubel montage
Wonderful Solver. Esther has a good description of her talents. We worked together to solve the requested problem. She is a wonderful person and competent Solverr

Bart

Meubel montage, klein onderhoud
Wat een geweldig concept! En Bart een SUPER KLUSSER ! Erg blij dat mijn wandpanelen nu eindelijk vast zitten aan de muur !

Bram

Meubel montage
Bram is een echte aanrader een professionele persoon die zijn afspraken nakomt. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Bij de eerst volgende klus kies ik Bram als eerste!

Joran

Tuin onderhoud
Joran heeft zijn werk super uitgevoerd! Mijn vader is nog nooit zo blij geweest;)

Sebastian

Schilderwerk
Great solverr! Quick respsonse and could even come the same day! Nice

Vaak gezochte opdrachten

 • Isolerend raamfolie
 • Radiatorfolie
 • Tochtstrips

Aanbrengen van Isolerend Raamfolie

Isolerend raamfolie is een effectieve en relatief eenvoudige manier om je ramen beter te isoleren, waardoor je op stookkosten kunt besparen. Maar het aanbrengen vereist wel wat aandacht. Terwijl anti-inkijk folie een andere aanpak heeft, biedt isolerend folie zijn eigen uitdagingen. Hier zijn de stappen die je moet volgen, aangevuld met enkele handige tips.

Zoek ervaren solverrs

Tips & Tricks

 • Start met een Schone Lei

  Reinig je raam grondig en zorg dat het volledig vetvrij is. Dit zorgt niet alleen voor een betere hechting, maar voorkomt ook dat ontsierend vuil of stof tussen het raam en de folie terechtkomt.

 • Meten is Weten

  Voordat je begint met knippen, meet de afmetingen van je raam nauwkeurig op. Knip de folie vervolgens zo dat het iets groter is dan het raam, met wat speling aan alle kanten.

 • Plak het Vast

  Dubbelzijdige tape is essentieel om de folie aan het kozijn te bevestigen. Voor een strak resultaat plaats je de tape dichtbij de rand van het raam.

 • Verhit de Situatie

  Een föhn kan je beste bondgenoot zijn bij deze klus. Door het folie te verwarmen nadat het is aangebracht, trek je het strak en voorkom je bobbels.

 • Strakke Afwerking

  Rond de klus af door de overtollige randen van het folie netjes weg te snijden. Gebruik hiervoor een schuifmes en volg de rand van de tape voor een nette afwerking.

Aanbrengen van Radiatorfolie

Radiatorfolie is een slimme manier om de efficiëntie van je radiatoren te verbeteren. De folie reflecteert de warmte van de radiator terug de kamer in, waardoor er minder warmte verloren gaat via de muur. Hier zijn de stappen voor het correct aanbrengen van radiatorfolie, aangevuld met nuttige tips.

Zoek ervaren solverrs

Tips & Tricks

 • Begin Schoon

  Zorg ervoor dat de achterkant van de radiator stof- en vetvrij is. Een schone ondergrond zorgt voor betere hechting van de folie.

 • Op Maat Maken

  Meet de grootte van je radiator en knip de folie op maat. Het is een goed idee om een kleine marge over te laten, zodat je zeker weet dat de hele achterkant bedekt is.

 • Bevestigen

  Je kunt radiatorfolie op twee manieren bevestigen: met dubbelzijdige tape aan de achterkant van de radiator of door de folie tussen de muur en de radiator te klemmen. Kies de methode die het beste bij jouw situatie past.

 • Reflecterende Zijde

  Zorg ervoor dat de reflecterende zijde van de folie naar de radiator wijst. Dit is cruciaal voor het correct weerkaatsen van de warmte terug de kamer in.

Aanbrengen van Tochtstrips

Tochtstrips zijn essentieel om koude lucht buiten te houden en warmte binnenshuis te behouden. Ze spelen een cruciale rol in het energiezuiniger maken van je woning. Het plaatsen van een tochtstrip lijkt eenvoudig, maar met de juiste techniek en voorbereiding kun je een maximaal effect bereiken. Hier volgen de stappen en enkele handige tips

Zoek ervaren solverrs

Tips & Tricks

 • Voorbereiding is het Halve Werk

  Zorg ervoor dat het oppervlak waarop je de tochtstrip wilt aanbrengen schoon, droog en vetvrij is. Dit zorgt voor een betere hechting.

 • Meten en Afknippen

  Meet de lengte van het kozijn of de deur waar je de tochtstrip wilt plaatsen. Knip de strip vervolgens op de juiste lengte met een scherpe schaar of een hobbymes.

 • Test Eerst

  Voordat je de strip definitief bevestigt, kun je hem eerst losjes plaatsen om te zien hoe hij past. Dit is vooral nuttig als je nog niet eerder met tochtstrips hebt gewerkt.

 • Plakken Maar

  Verwijder de beschermende laag van de zelfklevende achterkant en druk de strip stevig tegen het kozijn of de deur. Werk vanuit één hoek naar de andere voor een strak resultaat.

 • Afwerking

  Als er na het plakken nog uitstekende delen zijn, snijd of knip deze dan netjes af.

 • Test de Deur of het Raam

  Na het aanbrengen is het belangrijk om te testen of de deur of het raam nog goed sluit. Als het te strak zit, kun je overwegen een dunnere tochtstrip te gebruiken.

 • Regelmatige Controle

  Check de tochtstrips minstens één keer per jaar. Door slijtage of temperatuurschommelingen kunnen ze na verloop van tijd hun effectiviteit verliezen.

 • website.winterklussen.popular-tasks.tips-tricks.segment-3.title-8

  website.winterklussen.popular-tasks.tips-tricks.segment-3.sub-title-8

Inspiratie opgedaan om jouw to-do lijst af te werken?

De opdracht is geaccepteerd!